Full Stack React Developer

Past

Website

Organisation: VITO Remote Sensing

VITO wil als Vlaams, internationaal erkend onderzoekscentrum de transitie naar een duurzame wereld versnellen. De Remote Sensing unit van VITO ontwikkelt en opereert innovatieve aardobservatiesystemen die helpen om grip te krijgen op de grote maatschappelijke en economische uitdagingen waar onze planeet voor staat. Van satellieten tot drones, van ver in de ruimte tot op Aarde: door te werken bij Remote Sensing zorg jij ervoor dat jij grensverleggend werk verricht. Geïnspireerd? Bekijk dan zeker de VITO Remote Sensing blog.

Door de stijgende vraag naar interactieve visualisaties en cross platform integraties, zijn we op zoek naar een Full Stack React Developer die een actieve rol kan spelen in de analyse en verdere ontwikkeling van nieuwe features van het online platform. De wereld van remote sensing biedt hierin verschillende uitdagingen die vragen voor creatieve oplossingen met een rechtstreekse impact op een breed spectrum van eindgebruikers.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor het technisch ontwerp van bestaande VITO applicaties en nieuwe initiatieven.
  • Je maakt analyses van verschillende technische oplossingen, van nieuwe requirements en je werkt deze verder uit naar user stories en bijhorende technische specificaties.
  • Je implementeert user stories en je schrijft automatische testen.
  • Je maakt een analyse en je lost gerapporteerde bugs op.