Front-end Developer

Vous êtes ici

Expiré

Site web

Organisation: VITO Remote Sensing

VITO wil als Vlaams, internationaal erkend onderzoekscentrum de transitie naar een duurzame wereld versnellen. De Remote Sensing unit van VITO ontwikkelt en opereert innovatieve aardobservatiesystemen die helpen om grip te krijgen op de grote maatschappelijke en economische uitdagingen waar onze planeet voor staat. Van satellieten tot drones, van ver in de ruimte tot op Aarde: door te werken bij Remote Sensing zorg jij ervoor dat jij grensverleggend werk verricht. Geïnspireerd? Bekijk dan zeker de VITO Remote Sensing blog.

Als Front-end Developer werk je mee aan projecten die zich in de sfeer bevinden van data distributie, on-demand beeldverwerking op grote en schaalbare platformen en Big Data analytics om informatie uit satelliet en airborne (UAV, drones) gegevens te halen waarbij deze datasets enorm snel in omvang groeien (van terabytes tot petabytes). De resulterende informatie wordt vandaag via verschillende gebruiksvriendelijke online applicaties aangeboden aan de eindgebruikers.

Een greep uit jouw takenpakket:

  • Je maakt deel uit van een agile, multidisciplinair team waar business behoeften op gebied van IT en aardobservatie voortdurend evolueren.
  • Je draagt bij aan de maintenance van de applicaties (migraties, …) en je schrijft automatische testen.
  • Je maakt analyses van verschillende technische oplossingen en je rapporteert hierover.
  • Ook maak je een analyse en los je gerapporteerde bugs op.
  • Je speelt een cruciale rol in het ontwerpen en ontwikkelen van online applicaties (front-end) en bijhorende backend systemen.
  • Je verbreedt jouw technische kennis met het bestuderen van nieuwe, relevante technologieën.