Soapbox Science Brussels - Oproep voor sprekers 2022

U bent hier

Beëindigd

Website

Organisation: SoapboxScience

Ben je een vrouw of een niet-binaire persoon die in de wetenschap werkt en gepassioneerd door je onderzoek? Wil je graag je werk delen met het grote publiek in een leuke en informele omgeving? Zo ja, dan heeft Soapbox Science JOU nodig! Soapbox Science is op zoek naar vrouwelijke wetenschappers op alle gebieden van STEMM (Science, Technology, Engineering, Mathematics and Medicine), van doctoraatsstudenten tot professoren, en van startende onderzoekers tot ondernemers, om deel te nemen aan dit grassroots project voor wetenschapscommunicatie.

Dit event zal georganiseerd worden in Brussel op zaterdag 25/06/2022.

De oproep voor sprekers is nu open! Stel je kandidaat vóór 28 februari 2022 op http://soapboxscience.org/apply-to-speak-at-soapbox-science-2022/ of vul het bij deze formulier in en stuur het naar soapboxscience@gmail.com.

Interesse? Bekijk dan de video's van de vorige edities van Soapbox Science Brussels: https://bit.ly/SoapboxBrusselsYouTube.

Nog vragen? Of wil je meer te weten komen? Stuur een mail naar soapboxsciencebrussels@oma.be.


Wat is Soapbox Science?

Soapbox Science is een nieuw openbaar platform voor het promoten van vrouwelijke en niet-binaire wetenschappers en hun onderzoek. Onze evenementen vinden plaats over heel de wereld, en vormen openbare ruimtes om tot een arena voor openbaar leren en voor wetenschappelijk debat. Met Soapbox Science willen we ervoor zorgen dat iedereen de opportuniteit krijgt om te genieten, te leren, te discussiëren, te vragen, te onderzoeken, te communiceren en geïnspireerd te worden door enkele van onze gepassioneerde wetenschappers. Geen tussenpersoon, geen PowerPoint, geen auditorium -gewoon opmerkelijke vrouwen en niet-binaire personen in de wetenschap die er zijn om te verbazen met hun nieuwste ontdekkingen, en om de grootste wetenschappelijke vragen te beantwoorden waar het publiek mee zit.

Waarom moet jij je kandidaat stellen als Soapbox Science spreker?

  • Help de zichtbaarheid van vrouwen en niet-binaire personen in de wetenschap te verbeteren
  • Maak waardevolle connecties met andere wetenschappers
  • Introduceer wetenschap bij mensen die anders niet in contact zouden komen met wetenschap
  • Publiceer je werk via blogs en andere mediaplatformen
  • Train met onze op maat gemaakte Soapbox Science-workshops