Vul de enquête in en help bij de evaluatie van het STEREO III-programma!

#STEREO

Gepubliceerd op 16 september 2021

BELSPO heeft Dialogic en EFIS Center gevraagd om het STEREO III-programma (Support to Exploitation and Research in Earth Observation) te evalueren. De evaluatie van het programma bestaat uit verschillende analyses, waarvan één gebaseerd op deze enquête. Aangezien u onze website gebruikt, wordt u van harte uitgenodigd om onze enquête in te vullen. De resultaten zullen waardevolle inzichten opleveren die ons zullen helpen om de wetenschappelijke en bredere maatschappelijke impact van het STEREO III-programma te beoordelen en beter te begrijpen. De enquête zal uiteraard ook helpen om vast te stellen waar het programma verbeterd kan worden om de impact ervan te vergroten. De resulterende aanbevelingen van deze evaluatie zullen worden gebruikt voor de voorbereiding van de nieuwe fase van het STEREO-programma.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten. De vragen zijn in het Engels, maar voel je vrij om de open vragen in je eigen taal (Nederlands of Frans) te beantwoorden. 

Enquête STEREO III-evaluatie

Wij verzoeken u vriendelijk de enquête in te vullen voor 24 september 2021.
Wij respecteren uw privacy. Resultaten worden alleen in geaggregeerde vorm weergegeven en zijn niet naar u te herleiden (zie privacyverklaring in de enquête zelf).

Indien u vragen heeft over het onderzoek, aarzel dan niet om contact op te nemen met Dialogic (Adriaan Smeitink), EFIS Centre (Matias Barberis) of het STEREO-team

Hartelijk dank voor uw medewerking hieraan, dit wordt zeer op prijs gesteld!