Vrouwen in Copernicus, vul de enquête in!

#Copernicus, #STEREO

Gepubliceerd op 30 juli 2020

Vrouwen maken integraal deel uit van de Copernicus-ervaring. Ze zijn niet altijd zichtbaar, maar ze zijn aanwezig in de productieketen van de domeinen Copernicus / aardobservatie / geoinformatie (Copernicus/AO/GI).

Het project "Women in Copernicus" wil een stem en een gezicht geven aan de vrouwen die met Copernicus werken, of ze nu experts zijn in de analyse van satellietdata of gebruikers van Copernicusdiensten in tal van toepassingsvelden. Het project is gericht op het identificeren van kansen en obstakels in het pad van deze vrouwen, en op het inspireren van meisjes en vrouwen door "Women in Copernicus" naar de voorgrond te brengen binnen Copernicus.

Ben jij een vrouw die werkt in Copernicus? Vul dan deze enquête in!

Deze enquête richt zich tot vrouwen die werken of werkten met Copernicusgegevens or in het Copernicusdomein of gerelateerde activiteiten. De enquête bestaat uit zes secties (demografie, achtergrond en loopbaan ,hinderpalen, facilitatoren, opleidingskeuzes en conclusie) en neemt nauwelijks tien minuten in beslag. Bedankt voor uw tijd en aandacht voor dit initiatief!

Enquête "Women in Copernicus"